2000 Szentendre, Kálvária út 16/c.      

   +36 26 300 200

Fitness szolgáltatások

A régió legmodernebb kardio és erőgépeivel, profi személyi edzőkkel várunk, hogy lefogyhass, átalakulhass és növeld az állóképességedet!

Fitness részleg bemutatása

A V-8 Uszoda és Szabadidőközpont fitness terme a legújabb fejlesztésű kardio- és erőgépparkkal felszerelt.

V8Fitness2

A kardio gépcsalád tartalmaz futógépeket, lépcsőző gépeket, horizontális és vertikális kerékpárokat és ellipszisjárókat. A gépek könnyen kezelhető érintőképernyős monitorokkal vannak ellátva, amiken a tv csatornák, de akár kedvenc filmed is levetíthető (higiéniai okokból fej-, ill. fülhallgató kölcsönzésére nincs lehetőség). A terhelést a pulzusmérővel ellátott érintkezők segítségével saját igényidhez állíthatod a célodnak megfelelően.

Az erősítő gépek segítségével a különböző izomcsoportok célzottan fejleszthetőek, speciális igénybevételeknek megfelelően. Könnyen kezelhetőek, korlátozott izületi mozgástartományokban is használhatóak. A nehézségi fokozat 2,5 kilogrammonként állítható, a gyakorlatok helyes végrehajtását fényképábra segíti. Hölgy vendégeink részére a Lifefitness speciálisan köredzésre kialakított, könnyített gépparkunkat ajánljuk. A keményebb terhelést igénylőknek szabadsúlyos részlegünket ajánljuk, ahol 2 - 40 kg állnak a kézi súlyok rendelkezésre, továbbá megtalálhatóak a különböző fekpadok és az erőkeret is.
A kívánt cél hatékony eléréshez lehetőség van állapotfelmérésre és személyi edző segítségére is, valamint anyagcsere típusának megfelelően speciálisan összeállított táplálkozási és edzésprogramra. 

Gépparkunk

V8Fitness32db taposó gép
3db kerékpár
3db elipszis tréner
5db futópad
1db sífutópad 

Erő és kondigépek

27 db, ami minden izom csoportot megmozgat
1db keresztcsiga
3db fekpad

V8 Fitness - Házirend

V8 Fitness - Házirend

A V8 Fitnessnek saját üzemeltetője van és önálló egységként működik az uszodától függetlenül! A...
V8 SHOP

V8 SHOP

Mi gondolunk a cukormentes diétát tartó Vendégeinkre! A V8 Fitness kávéspecialistája a NESPRESSO! Extra...
Táplálékkiegészítők

Táplálékkiegészítők

A V8 Fitness partnere a SciTec Nutritionés a WEIDER.