2000 Szentendre, Kálvária út 16/c.      

   +36 26 300 200

V8 Fitness - Házirend

A V8 Fitnessnek saját üzemeltetője van és önálló egységként működik az uszodától függetlenül! A Sportlétesítmény igénybevételével a Vendég automatikusan elfogadja a Házirendben foglalt feltételeket.

Kérjük, hogy  Sportlétesítményt ill. az eszközöket mindenki rendeltetésszerűen használja, a terem állagát őrizze meg! Ennek érdekében  kérje ki kollégáink segítségét.

A nem rendeltetésszerű használat, ill. a berendezések használatához kapcsolódó előírások és munkatársaink által elmondott használati rendszabályok figyelmen kívül hagyása, valamint más – rajtunk kívül álló- ok miatt bekövetkező esetleges balesetért felelősséget nem tudunk vállalni.

A bérletek névre szólóak, azokat csak tulajdonosaik vehetik igénybe, ez alól a családtagok sem számítanak kivételnek.

Kérjük a kulturált viselkedés szabályait betartani!

A V8 Fitness teljes területén tilos a dohányzás!

A Fitness bármely helyiségében elhelyezett tárgyakért – beleértve a szekrényekbe zárt értékeket is – felelősséget nem vállalunk.

A személy- és vagyonvédelem érdekében edzőtermünkben ill. a recepción videó megfigyelő rendszer működik. A felvételeket a jogszabályban meghatározott ideig tároljuk és harmadik személynek nem adjuk ki.

Váltócipő használata az időjárási körülményektől függetlenül kötelező!

A cardio- és erősítőgépeket érkezési sorrendben lehet igénybe venni. Előzetes bejelentkezésre sem telefonon, sem személyesen nincs lehetőség. Amennyiben valaki éppen használ egy edzőgépet, nincs lehetősége egy másik gép lefoglalására is ugyanazon idő alatt. Bizonyos csoportos órák tekintetében (trx, spinning) az előzetes időpontfoglalás kötelező, melyet bármelyik elérhetőségünkön megtehetnek.

Kérjük a cardiogépek használat utáni rövid fertőtlenítését, különös tekintettel az érzékelő- és kapaszkodó felületekre.

Kérjük, hogy használat után a súlyzókat és tárcsákat helyükre visszahelyezni szíveskedjenek.

Higiéniai okokból kérjük feltétlenül használjanak törölközőt, amennyiben topban, atlétában edzenek.

Félmeztelenül edzeni tilos.

A kondicionálóteremben 14 éven aluli gyermek nem, illetve 16. életévét be nem töltött személy csak és kizárólag írásos szülői beleegyezéssel tartózkodhat.

A Házirend előírásainak többszöri és tudatos be nem tartása kizárást von maga után.

Néhány fontos információ:

Felhívjuk a figyelmet a bérletek érvényességi idejének pontos betartására. Amennyiben fel nem használt alkalom maradt egy már lejárt bérleten, 400 ft / alkalom -ért tudunk hosszabbítani, melyet egyösszegben kell kifizetni és összesen 14 nap alatt felhasználni.

Nincs kőből a szívünk, tehát ha pont belelóg például egy nyaralás a bérlet felhasználhatósági idejébe, nyugodtan szóljon nekünk - előre - és mi is igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni Önhöz! (Nyílván mi is a nyaralást választanánk :-) 

Abban az esetben, ha valakit sajnálatos módon baleset ér, csak is kizárólag orvosi leletek felmutatásával tud érdemben egyeztetni velünk a továbbiakról... Ugye megértik?

A cardiogépeken történő film-, vagy tv-nézéshez további eszközt (pl: fülhallgatót, ipodot...) higiéniai okokból kifolyólag nem áll módunkban biztosítani.

A törölköző használata ingyenes, cserébe a recepciós kollégák letétet kérnek. Kulcskiadáskor szintén!  

Ha bármilyen kérdés felmerülne, vagy további információra van szükség készséggel állunk rendelkezésére; ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen vagy elérhetőségeinkbármelyikén!

V8 Fitness - Házirend

V8 Fitness - Házirend

A V8 Fitnessnek saját üzemeltetője van és önálló egységként működik az uszodától függetlenül! A...
V8 SHOP

V8 SHOP

Mi gondolunk a cukormentes diétát tartó Vendégeinkre! A V8 Fitness kávéspecialistája a NESPRESSO! Extra...
Táplálékkiegészítők

Táplálékkiegészítők

A V8 Fitness partnere a SciTec Nutritionés a WEIDER.