2000 Szentendre, Kálvária út 16/c.      

   +36 26 300 200

Ismerd meg a V8Wellness mesterszaunájának kulisszatitkait!

Bemutatók kezdő szaunázóknak és érdeklődőknek szombaton, a hivatalos szezonnyitó hétvégén, a Magyar Fürdőkultúra Napján, azaz október 14-én! Szentendreieknek kedvezményes wellness belépő és ingyenes bemutató!

Mi az a szaunaprogram, vagy felöntés, vagy szeánsz (ahogy tetszik)? Hogyan működik? Miért jó? Hogyan hat az egészségünkre? Hogyan hatnak a természetes illóolajok aromaterápiás hatásai a szaunában? Miért jó a virgácskezelés? Mit csinál a szaunamester? Hogyan lehetek szaunamester?

Egészség és vidámság, sport és előadóművészet, aromaterápia és virgácskezelések.

Ismerd meg a szaunázás titkait az ország legjobb mesterszaunájában, a világbajnokság hazai fordulójának is otthont adó V8Wellnessben, az Év Fürdője díj egyik idei nyertes fürdőjében!

A bemutató három órás, melyben két szaunaprogramot is tartunk – és minden titkunkra fény derül!

Akció szentendreieknek: A wellness belépő 2400 forint helyett 2000 forint, a szaunaprogramok és bemutatók 1500 forint helyett ingyenesek szentendrei lakcímkártyával rendelkezők számára.

A háromórás programok 10:00 – 13:00 óráig, 13:00 – 16:00 óráig és 16:00 órától 19:00 óráig lesznek, és előzetes regisztrációval vehetők igénybe, regisztrálni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet a választott időpont megjelölésével.

Mindenkit szeretettel várunk!