2000 Szentendre, Kálvária út 16/c.      

   +36 26 300 200

  • Családi Vasárnap
  • Wellness nyitás
  • Nyitólap
  • Hírek
  • Augusztus 29-én megnyit a V8 Uszoda és a felújított V8 Wellness

Augusztus 29-én megnyit a V8 Uszoda és a felújított V8 Wellness

Augusztus 29-én minden wellness-vendégünk féláron, egy pohár pezsgő kíséretében próbálhatja ki a felújított V8 Wellness-t.

A nyitás napján, augusztus 29-én belépő vendégeink féláron próbálhatják ki a wellness-részleget. Aznapi wellness-vendégeinket szeretettel várunk egy pohár pezsgővel.

Ugyancsak a nyitás napján 100 napos, 10 alkalmas wellness-bérleteinket 20% kedvezménnyel lehet megvásárolni.

Több mint két és fél hónapnyi munka után augusztus 29-én újra megnyitjuk a V8 Wellness-t. Az idén 10 éves wellness-részleget Szentendre Önkormányzata több mint 57 millió Ft-ból újította fel.

A felújítás során korszerűsítettük a wellness-medencét, a jakuzzi és a zuhanyzók szigetelését, kicseréltük a wellness teljes padlóburkolatát. Megújult a medencék burkolata, a zuhanyfülkék szigetelése és burkolata, a járólap felület, az élményzuhanyzó, mosdók és a jégkamra burkolata, a pihenőrész és a merülőmedence is új burkolatot kaptak. 

A V8 Wellness Szentendre és környéke egyedülálló komlpex wellness-centruma, ahol az alábbi szogátatásokkal várjuk régi-új vendégeinket:

- szaunacentrum, benne: országosan egyedülálló, 50 fős Mesterszauna, valmaint finn-, infra- és bioszauna

- gőzkabin

- sóbszoba

- jégbarlang

- élményzuhany

- merülőmedence

- pezsgőmedence

- élménymedence

- masszázs szobák, szakképzett masszőrök

Szeretettel várjuk minden kedves vendégünket!

(Felhívjuk kedves vendgeink figyelmét, hogy egyidőben összesen 50 fő tartózkodhat a wellness-ben, ezérta lehetséges várakozásért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.)