2000 Szentendre, Kálvária út 16/c.      

   +36 26 300 200

A V8 szolgáltatásai

Bowling

Árak, pályabérlés, játékszabályok

Közvetlenül az étterem mellett található a 4 pályás bowling, ahol az „amatőr” szórakozni vágyókon kívül versenyzőket hívunk meg különböző kupákra, sportrendezvényekre, illetve céges rendezvényeket is szervezünk.

Születésnapján mindenki 50 % kedvezménnyel veheti igénybe bowling pályáinkat. Az étterem zárva tartása esetén a születésnapi lakoma a kis konferenciateremben fogyasztható, melynek bérleti díja: 5000 Ft + ÁFA/óra.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a bowlingpálya bérléseket és a billiárdot kizárólag az uszodai pénztár nyitvatartási idejében van lehetőség kifizetni!

(A pénztár nyitvatartása: hétfőtől szombatig 6-20 óráig, vasárnap 9-19 óráig)

 

Cikk folytatása

Parkolási lehetőség

Létesítményünk 85 férőhelyes mélygarázzsal rendelkezik. Behajtás, Budapest felől érkezve az épület elejénél balra, lefele.

Az első óra parkolás ingyenes, majd minden megkezdett óra 200 Ft.

A parkolásról ÁFÁ-s számla az uszoda pénztárában kérhető.

 

 

Pool biliárd

Asztalfoglalás: +36 26 300-200 vagy +36 30 563-5356

Születésnapján mindenki 50 % kedvezménnyel veheti igénybe biliárd asztalainkat. Az étterem zárva tartása esetén a születésnapi lakoma a kis konferenciateremben fogyasztható, melynek bérleti díja: 5000 Ft + ÁFA/óra.

Cikk folytatása

Vízipók úszóóvoda, családi napközi, játszóház, gyermek megőrzés és medencés parti

 

Ha szeretné gyermekét egy vidám, hangulatos, sportos családi napköziben vagy játszóházban tudni, amíg a V-8-ban sportol vagy dolgozik, akkor Csilla néninél a Vízipók Sportegyesületnél ezt megtalálja. 
 
A családi napközi, a játszóház a V-8 földszintjén található az aula jobb oldalán hátul, az étteremnél 220 négyzetméteren dühöngő várral, labdamedencével és rengeteg játékkal.

 

Cikk folytatása